104.6 RTL Greatest Hits Channel

Info koment Stacione raport

104.6 RTL Greatest Hits Channel luan me cilësi të mirë muzikë klasike, por këtu është një dallim në mes kësaj radio tyre dhe një tjetër. 104.6 RTL Greatest Hits Channel luan lloje të ndryshme të këngëve hit posaçërisht nga 60 dhe epokën muzikore 70-. Të jetë me Greatest Hits Channel dhe ju do të jetë në gjendje të gëzojnë këngët më të nxehta të dekadave në një mënyrë shumë të këndshëm.

104.6 RTL Greatest Hits Channel adresa website zyrtar është www.104.6rtl.com

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations