top logo

Pads sup, flokët dhe clip zhdrejtë Blues – këngët e “Më të mirë të 80” ju merrni direkt përsëri në stilin e jetës së 80 Përzierje muzikës është aq i gjallë sa “Magic Cube”: Hitet e maskuar, Eurythmics, Mode Depeche. Pamje apo Fabrika Fiction kanë shkruar historinë e muzikës. Stop në tani dhe të udhëtojë përsëri në dekadën më të suksesshëm të muzikës pop!

104.6 RTL Das beste der 80er adresa zyrtare e internetit është www.104.6rtl.com

104.6 RTL më të mirë të 80-së
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 104.6 RTL më të mirë të 80-së ]