top logo

Jo vetëm një ekip të mirë transmetimi, por edhe 104.6 RTL Black Hits ka marrë teknologji moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me të lartë bën teknologji të transmetimit të klasës 104.6 RTL Black Hits një radio në internet tërësisht të kënaqshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.104.6rtl.com

E-Mail: redaktion@104.6rtl.com

Facebook: 104.6RTL

Cicëroj: @ 1046rtl

Gjuhe: Gjermanisht

Numri i kontaktit: +49 30 8848484

Adresë: Kurfürstendamm 207-208 Berlin, Germany.

104.6 RTL Black Hits
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 104.6 RTL Black Hits ]