104.6 RTL 2000

Info koment Stacione raport

Më i miri i vitit 2000. Të viteve 2000 Hitgiganten – Për tifozët e Bruno Mars, Rihanna, Adele dhe Katy Perry, dhe më shumë.

104.6 RTL 2000er adresa zyrtare e internetit është www.104.6rtl.com

Vend: Germany

Zhanret: /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations