top logo

1000 Melodien me emrin e saj ajo i jep një ide se çfarë mund të jetë kjo radio. radio është plot e muzikës fantastike instrumentale nga një gamë të gjerë të llojeve dhe të argëtojë dëgjuesit e tyre në të gjithë globin me majën e muzikës linjës që janë pranuar mirë nga dëgjuesit e tyre nëpër tërë botën.
1000 Melodien adresa website zyrtar është laut.fm/1000melodien

1000 Melodi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Germany : 1000 Melodi ]