100% Partia hit

Info koment Stacione raport

aktualisht 100% Partyschlager has become one of the successful online radio’s in their city. Në mënyrë që të programeve të mira të kujdesem që kryesisht përqendrohet në çështje të ndryshme programimi si prirje, Stili dhe dhe i muzikës së dëgjuesve të tyre lokale. This is why 100% Partyschlager has become one of the leading radio right now.
100% Partyschlager official website address is www.schlagerplanet.com

Vend: Germany

Zhanret: / /

loading...

Germany Radio Stations

Popular Stations