Radio Imedi

Info koment Stacione raport

Radio Imedi është një hit jetojnë stacion radio në internet transmetimin nga Tbilisi, Georgia. Ky stacion radio luan muzikë artistit Gjeorgjisë me zhanre të ndryshme si lajme dhe pop rreth orën. Kjo është një nga stacionet më të popullarizuara radio në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Faqja zyrtare e Radio Imedi Gjeorgjisë është www.radioimedi.ge

Vend: Georgia

Zhanret: /

loading...

Popular Stations