top logo

Radio Fortuna është radio FM dhe në internet Zgjedhja radio stacioni i popullit. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Transmeton Radio Fortuna në zonën më të madhe Francë dhe përtej.

Radio Fortuna adresa faqen zyrtare është www.fortuna.ge

Radio Fortuna
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Radio Fortuna ]