Radio Dzveli Kalaki

Info koment Stacione raport

Radio Dzveli Kalaki është një hit jetojnë stacion radio në internet transmetimin nga Tbilisi, Georgia. Ajo luan gjeorgjiane artistë të muzikës me zhanre të ndryshme si klasike dhe kulturës 24 orë live online. Kjo është një nga stacionet më të popullarizuara radio në këtë vend në mesin e njerëzve të të gjitha moshave. Faqja zyrtare e Radio Kalaki Gjeorgjisë Dzveli është www.radiodk.ge

Vend: Georgia

Zhanret: /

loading...

Popular Stations