Radio Ardaidardo

Info koment Stacione raport

Radio Ardaidardo transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Ardaidardo transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Radio Ardaidardo adresa faqen zyrtare është www.ardaidardo.ge

Vend: Georgia

loading...

Popular Stations