Radio AJARA

Info koment Stacione raport

Lamtumirë “v” – më i vjetër dhe shtimin e një stacioni radio rajonale në Gjeorgji. Transmetimi i parë në 1930 në informacionin e kaluar në maj 23 – në pesë vitet e para pas instalimit të transmetues pa tel.
Fondi ari Radio e njerëzve të famshëm, Ndriçues teatër gjeorgjiane, Shkrimtarë, artistë dhe figura publike, qindra e regjistrimeve të rralla.
60s në shekullin e 20 nga një stacion transmetues valë të shkurtra, dhe më vonë filloi një stacion shufër. Që prej 1998, Ora radio transmetimit rritur në 8 orë. Që prej 2001, komunikimi satelitor nëpërmjet radios “Adjara” e gjithë bota janë duke dëgjuar.
Mund 23, 2011, Radio “v” Programim rinovohet. Programi radio muzikë e çdo adamianisatvisaa moshë llogaritet. Shliagereb këtu njohur me dëgjojnë fundit hitebsa. Aficionados ndryshme muzikore presin një programe shumë interesante tematike; Dhjetra artikuj interesante, kuize argëtim dhe muzikë pazakontë është fatura që mund të përdoret për humor të mirë.
Përveç radios në rajon dhe jashtë rajonit ofron për të mësuar më shumë rreth asaj që ka ndodhur, të takuar njerëz interesante, dëgjoni përgjigjet kompetente për pyetjet tuaja dhe të jetë gjithmonë i vetëdijshëm për ngjarjet e tanishme.

Radio AJARA adresa faqen zyrtare është radioajara.ge

Vend: Georgia

loading...

Popular Stations