top logo

Pirveli Radio transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë shoqërore dhe kulturore të ndryshme. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Pirveli Radio transmeton prodhime të ndryshme lokale. prodhimet e tyre dhe programet e informacionit të bazuar në të përmbajë të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Pirveli Radio adresa e internetit është pirveliradio.ge

Pirveli Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Pirveli Radio ]