top logo

Numri Njëra është relativisht një gjeorgjian radio stacion të ri në internet që në 2015 filloi të punojë. Kjo është një nga më të popullarizuar radio stacioni muzikë në gjeorgjian. Edhe programet më interesante dhe zbavitëse planifikimit shumëpalësh radio ardhshme janë në mendjen e transmetuesve të tij.
Numri adresa Një zyrtar i internetit është www.numberone1.airtime.pro

Number One
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Number One ]