Greenwave FM

Info koment Stacione raport

Nevoja Parimi i Gjelbër Vala po përparon trajnim të përbashkët dhe cilësitë liberale.

Kryesore stacioni radio jo-administrative Gjelbër Vala është themeluar në 1995 nga Shoqata e Gjelbër Wave për promotor standardet e qeverisë popullore, pasuroj avancimin e shoqërisë së përbashkët dhe forcuar përforcimin institucional i ndarjes së medias në vend. Përkatësia Gjelbër Vala është një 100% Oferta mbajtësi i radio Gjelbër Vala.

Greenwave FM adresa faqen zyrtare është www.greenwave.ge

Vend: Georgia

loading...

Popular Stations