FM Abkhazia

Info koment Stacione raport

Politologu Nika Tarashvili dhe miqtë e tij e themeluar Zërin e Abkhazisë në pranverën e 2007, transmetimet radio ishin nisur në tetor të të njëjtit vit. Fillimisht zona e mbulimit radio përfshira Samegrelo dhe Abkhazia rajonet.
Disa kohë më vonë Tbilisi u përfshi shumë. Në atë kohë radioja ishte vetëm në gjuhën ruse. Në 2009 Zëri i Abkhazisë ndryshuar formatin e saj dhe përveç Rusisë transmetimit një gjeorgjian në gjuhën ishte nisur shumë.
Zëri i Abkhazisë është në pronësi private.

FM Abkhazia adresa faqen zyrtare është www.fmabkhazia.com

Vend: Georgia

loading...

Popular Stations