top logo

Car Radio 95.1 transmeton një gamë të larmishme të programeve të prodhuara në vend dhe në shkallë kombëtare, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Car Radio 95.1 transmetuesit besojnë në ofruar shumëllojshmëri muzikë Reale, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur.

Car Radio 95.1 Adresa zyrtare e internetit është www.avtoradio.ge

Car Radio 95.1
Play Button
Please click on to picture for play this radio...

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Car Radio 95.1 ]