top logo

Apsua Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Apsua Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Apsua Radio website address is www.apsua.tv

Apsua Radio
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Apsua Radio ]