top logo

Jo çdo llojet e gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Androdesias Rock Radio to chose only those music which are liked by their listeners and are trending at the moment. Kështu, Androdesias Rock Radio cares about your musical choice.

Androdesias Rock Radio official website address is www.andros-radio.ga

Androdesias Rock Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Georgia : Androdesias Rock Radio ]