Jollofnews Radio

Info koment Stacione raport

Jollofnews Radio is a live online broadcasting music channel based on Gambia. Jollofnews Radio plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

jollofnews radio official website address is jollofnews.com

Vend: Gambia

loading...

Popular Stations