Lord Radio

Info koment Stacione raport

Fatu Radio transmeton programet e saj të dekoroj playlists e saj për një audiencë të ndryshme politike. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të programeve informative Politike, Fatu Radio transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Vend: Gambia

loading...

Popular Stations