top logo

Diasporium Radio është një lajm-rregulluar dhe çështjet fazë në bazë të njëjtë si asnjë dalje tjetër lajmeve premium, ju sjellë lajme të thyer mbi tema të ndryshme në lidhje me kontinentin e Afrikës dhe të kaluarën!

Diasporium Radio adresa website zyrtar është www.diasporium.com

Diasporium Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Gambia : Diasporium Radio ]