BBC Worldservice

Info koment Stacione raport

BBC Worldservice është një nga stacioni popullore lajmeve. stacioni BBC Worldservice streaming lajme dhe informacion i programeve si në ajër dhe në internet. Fillimisht ajo është një kanal radio lajmeve luan rreth orën 24 orë live online.

Vend: Gambia

Zhanret:

loading...

Popular Stations