Zenith FM

Info koment Stacione raport

Qëllimi kryesor i FCA Zenith FM është zhvillimi i informacionit në të gjitha aspektet e saj kryesisht rurale. Për këtë një pjesë e konsiderueshme e kohë bisede është i përkushtuar për zhvillimin: informacion; lidhja e ekonomike, social, aktorët kulturore dhe politike të jetës lokale; talent vendor nga fusha të ndryshme; dhe zgjerimi i njohurive në parandalimin rreth shëndetit, mjedisit dhe sociale fenomene.

Zenith FM adresa faqen zyrtare është www.zenithfm.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations