Tendance Ouest Rouen

Info koment Stacione raport

Tendance Ouest Rouen broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

Tendance Ouest Rouen official website address is www.tendanceouest.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations