Trendi West Orne

Info koment Stacione raport

Tendance Ouest Orne broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Tendance Ouest Orne broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Tendance Ouest Orne official website address is www.tendanceouest.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations