TempoFM

Info koment Stacione raport

Transmetimet TempoFM si Franca dhe muzikë ndërkombëtar që ndryshon shumë nga zhanër në zhanër. TempoFM dont keni ndonjë problem duke luajtur këngë nga zhanret si hip hop, urban, r n b etj. Vizioni TempoFM kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar.

TempoFM adresa zyrtare e internetit është www.tempo-fm.net

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations