Sequence FM

Info koment Stacione raport

Sequence FM dëgjues do të thotë shumë, stacioni do të paraqesë veten si një dëgjues stacionit duhet të jetë i lumtur të. Ata ndërtojnë një unitet të madh midis dëgjuesit dhe veten e tyre në mënyrë që ata mund të kenë një komunikim të mirë mes tyre dhe dëgjuesit e tyre e cila do të rezultojë në një argëtim më stacioni pasur radio. Sequence FM është bërë një stacion shumë të popullarizuara radio e Annecy, France në një çështje shumë të shkurtër kohe me rastit të qasje miqësore ndaj dëgjuesit e tyre.
Sequence FM adresa website zyrtar është www.secuenciaaldiaradio.blogspot.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations