Roots Legacy Radio

Info koment Stacione raport

Roots Legacy Radio is the people’s Choice online radio and fm radio station. Ata janë duke luajtur shpirtit, Kam frikë, Xhaz, Elektronik, Blues dhe muzikë Botërore. Ata ju japin tingëllon si askush tjetër mundemi. Roots Legacy Radio broadcasts to the greater France area and beyond.

Roots Legacy Radio official website address is www.rootslegacy.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations