RLK 90.5

Info koment Stacione raport

RLK 90.5 transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, RLK 90.5 transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

RLK 90.5 Adresa e internetit është www.rlk-laproximite.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations