Qesh & Open Nga qeshur këngë

Info koment Stacione raport

Qesh & Chansons Hapur Du Rire transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Qesh & Chansons Hapur Du Rire transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Qesh & Chansons Hapur Du Rire adresa faqen zyrtare është www.rireetchansons.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations