Qesh & Këngët Gad Elmaleh

Info koment Stacione raport

Qesh & Chansons Gad Elmaleh transmeton kjo është punëtori stolis është playlists për të marrë një dhe gjithashtu turmë shoqërore të ndryshme kulturore. Përtej vetëm transmetim lidhur me informacione të ndryshme dhe gjithashtu seminare dëfrim, Qesh & Chansons Gad Elmaleh transmeton shfaqje e ndryshme rajonale. Tregon e tyre dhe gjithashtu informative përqendruar programe software përfshin për shembull çështjet aktuale, gatim, etnik, dëfrim dhe gjithashtu aktiviteteve sportive fusha.

Qesh & Chansons Gad Elmaleh adresa faqen zyrtare është www.rireetchansons.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations