Radio Vinci Autoroutes

Info koment Stacione raport

Radio Vinci Autoroutes transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Radio Vinci Autoroutes transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha. Ata janë duke punuar si një urë në mes dëgjuesve dhe muzikë.

Radio Vinci Autoroutes adresa faqen zyrtare është www.radiovinciautoroutes.com

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations