Radio Sommieres

Info koment Stacione raport

Radio Sommières është një radio e komunitetit përhershëm Francas du Gard, priti për 12 vjet jetojnë çdo javë nga mbi 80 të rinj. Animatorët tona, vjeç 7 në 18 vjet, që banojnë në territorin e bashkësisë së përbashkët të vendit të Sommières në rajonin Languedoc-Roussillon në departamentin e Gard.
Ky radio është rezultat i një partneriteti ndërmjet Shoqatës të Departamenteve Francas dhe Commons Komunitetit.

Radio Sommieres adresa zyrtare e internetit është radio-sommieres.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations