Radio Press 95.9

Info koment Stacione raport

E vendosur në kampus Poitiers që nga dhjetori 2010, Pulsar është një “bërë nga dhe për të rinjtë” radio. Mjet Discovery, nisje, Trajnimi dhe zhvillimi, stacioni lokal u bë referencë media të rinjve në Vjenë përmes politikës së informacionit të duhur dhe programimin e muzikës e hapur për diversitetin dhe zbulimin. Nëpërmjet faqen e saj, radio dëgjohet në streaming të gjithë botën. Radio Pulsar gjithashtu boton revistë lëvizje. Transmetohet çdo dy muaj deri në 7000 kopje, ajo ka për qëllim të informojë 15-30 vit në çështjet aktuale që kanë të bëjnë ato.

Radio Press 95.9 Adresa zyrtare e internetit është www.radio-pulsar.org

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations