Radio Motivi Toi

Info koment Stacione raport
Radio Motivi Toi përfaqëson kulturën pasuruar e Gjermanisë në një mënyrë zbavitëse. Radio Motivi Toi është drejtuar vullnetar, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
Radio Motivi toi adresa faqen zyrtare është motivetoi.forumactif.org

Vend: France

Zhanret: /

loading...

France Radio Stations

Popular Stations