Radio Kerne

Info koment Stacione raport

Radio Kerne ofron njëzet e katër orë (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio Kerne adresa faqen zyrtare është www.radiokerne.bzh

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations