Radio Dijon Campus

Info koment Stacione raport

Radio Dijon Campus, më i vjetër radio Dijon lokale ende ekzistuese, u krijua në 1981 pas François Mitterrand kishte legalizuar transmetimet e tij në radio zgjedhore atëherë konsiderohet “Pirates.” (Nëntor 1981 krijimin e ADEXPRA: Shoqata për Zhvillimin e sotme mbajtësit radio shprehje të autorizimit). Ajo filloi transmetimin në 26 Prill 1982, 18 orë në frekuencën 92.1 MHz (një paralajmërim?) Dhe 90.9 MHz. Në atë kohë, çdo radio ka ngecur aty ku e panë të arsyeshme mbi brezin FM me mosmarrëveshjet rastit lagje të jetë në frekuencë më të mirë.

Radio Dijon Campus adresën e internetit zyrtare është dijon.radio-campus.org

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations