top logo

Radio Campus Bordo dëshiron të shkojë edhe më tej në promovimin e diversitetit në të gjitha nivelet. Kështu, nga e hëna deri të dielën, gati 90 programe ose kronike të ndryshme të ketë sukses, të gjitha zhanret janë të përfaqësuara, Hip-Hop, Elektro, Xhaz, Gjendje e dëshpëruar, Shkëmb, Reggae, Popull, Etj Klasike … Vlerësimi Kultura pa kufij është dhënë edhe nga shumë revista përkushtuar për info, Universiteti, Shoqatat, Qytetet, vizatime komike, kinema, teatër, sportiv, shkencë … Pa reklama, Radio Campus Bordeaux ju ofron çdo ditë një të pasur programimit eklektik muzikë e disa mijëra tituj dhe rinovohet shpesh.

Radio Campus Bordeaux adresa faqen zyrtare është www.bordeaux.radio-campus.org

Radio Campus Bordeaux
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Radio Campus Bordeaux ]