Radio Béguin

Info koment Stacione raport

Hedhja e një guri nga rue du Béguin, zogjtë qesharak janë mbledhur për të krijuar folenë e tyre të shëndoshë. Radio flirte fillestare me universe të ndryshme muzikore, për programim të vazhdueshëm eklektik dhe miqësor ndaj përdoruesit. Gjithmonë në vëzhgim, programimi ynë zhvillohet në skenën kombëtare dhe ndërkombëtare. Vendosur në parajsën e 7-të të Lyonit, nugget lokale janë gjithashtu të ftuar në perch tonë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiobeguin.com

Email: lebeguin@radiobeguin.com

FaceBook: radiobeguin

Instagram: radiobeguin

Gjuhe: frëngjisht

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations