Radio Ballade

Info koment Stacione raport

Lindur në 1981 në eksitim e radiove të para të lira, në sajë të energjisë së njerëzve të vendosur për të bërë një zë tjetër dëgjohet në peisazhin mediatik lokal, Radio Ballade për 30 vjet siguron rolin e saj si zbuluesit e skenës lokale e muzikës, kombëtare dhe ndërkombëtare.

Radio Ballade është një anëtare e plotë e Ferarock (associative dhe të pavarur Federata Radio), e cila i lejon atij për të zbuluar talentin në zhvillim dhe të ofrojë një përgjigje të gjerë ndaj artistëve të prodhuara vetë dhe strukturave të pavarura.

Radio Ballade adresa faqen zyrtare është www.radioballade.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations