Radio Alto

Info koment Stacione raport

Muzikë eklektik, histori, dëshmitë, Takimet, informacion! Zëra nga këtu apo diku tjetër, zëra që nuk janë zakonisht të dëgjoni, dhe të cilat janë në këto valët hapësirë ​​të vlefshme për shprehje të lirë.
Në valët tona utopia, ne duam të vazhdojmë të dëgjojmë ata që duan të takohen për të ndarë përvojat, njohuri, pasionet, dhe për të krijuar lidhje dhe ura në mes të popullit të BAUGES dhe gjetkë. Radio Alto është në imazhin e atyre që e bëjnë atë, por edhe ata që e dëgjojnë.
Pra, të ndjehen të lirë të bashkohen me ne për t'u bërë cueilleursde tuaj nga ana e tingujve, dhe për të dëgjuar tingujt e tjera të këmbanat.

Radio Alto adresa faqen zyrtare është www.radioalto.info

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations