Radio Albatros

Info koment Stacione raport

Radio Albatros është një stacion radio e komunitetit, të vendosura në Havre për 30 vjet. Pranishëm në gjirin Seine dhe
pjesërisht 3 departamentet: Seine-Maritime (76) Juaj (27) dhe Calvados (14), ajo gëzon në sajë të vendndodhjes së saj gjeografike të një baze audiencës
për 300 000 njerëz, 24 orë 24.
Një studim i kohëve të fundit Albatros jep një listenership përditshme të 5, 4% v
javë, ose rreth 18 000 dëgjuesit, dhe duke dëgjuar normë fundjavë e 12, 6%
për 38 000 dëgjuesit.
Në 2014, ALBATROS Radio transmeton programe gjatë gjithë kohës, 7 ditë 7
në 94.3 FM dhe 89.8 FM në Le Havre për fécamp në një zonë deri në më shumë se 50 km rreth Le Havre (vend
shoqata) dhe gjithashtu transmeton në internet.

Radio Albatros adresa faqen zyrtare është www.radio-albatros.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations