R La Plagne 101.5

Info koment Stacione raport

R La Plagne 101.5 mirëpritur të gjithë ju në shtëpinë e argëtimit që është projektuar për të ju japin përvojën më të mirë në radio pa marrë parasysh wheather ju jeni duke jetuar në Francë apo kudo tjetër në botë. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Francës dhe nga e gjithë bota R La Plagne 101.5 është gati për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. Të playlists e R La Plagne 101.5 gjithashtu përmban zhanret si pop, trokas, shkëmb, hip-hop, ekstazë, shtëpi elektro, vend, etj butë. Kështu, të jetë me R La Plagne 101.5 dhe për të marrë argëtuan 24/7.

R La Plagne 101.5 Adresa zyrtare e internetit është www.laradiostation.fr

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations