Puradsi Fm

Info koment Stacione raport

Puradsi Fm është si një risi në historinë e industrisë radio Tamil, radio nga dëgjuesit zgjedhjes ka filluar punën për të filluar revolucionin. Shërbimet Puradsi FM me një fokus në njerëz, si një e tërë, komuniteti i tyre i ri, një pasardhës i shqetësimit të ardhmen aspekteve Tamil lidhjes nga risitë e radio revolucionit ka filluar punën e saj. Radioja është plotësisht është e lirë për ngjarjet shoqërore të marrë brenda portave të tua, njoftimet vdekje, shpalljet e komunitetit, ditëlindjet dhe përvjetor martese, dhe përshëndetjet tjera që dëgjuesit mund të ndajnë. Puradsi Fm adresa website zyrtar është www.puradsifm.com

Vend: Australia France

Zhanret: / /

loading...

Australia Radio Stations

Popular Stations