Octogone Radio broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Octogone Radio broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur. Octagon radio, Gironde radio, all hit’s from yesterday to today.

Contact Info:
104 avenue de la cote d’argent Le Teich, Aquitaine, France 33470
Telefon: +33 5 56 22 88 37
Octogone Radio website address is www.octogoneradio.fr
Octogone Radio
speakermuzikëspeaker
Sorry this Radio station is currently offline. Please select another one...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Octogone Radio ]