NOVA BORDEAUX

Info koment Stacione raport

NOVA BORDEAUX provides twenty four hour (24orë) përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.
Kontaktoni Info:
RADIO NOVA BORDEAUX
15 rue Rode
33000 Bordeaux
0556008700
NOVA BORDEAUX website address is www.nova.fr

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations