MTI Club

Info koment Stacione raport

Emërimet info çdo orë nga 07:00 deri 20h, me cilësi të lokale dhe rajonale të lajmeve, intervista, komente nga lojtarët kryesorë në rajon. I tërë programi është projektuar dhe i prodhuar nga tonë 100% kujdes. Rajoni info Zoom: Shoqatat për shtyp në rajon
(Festime, konferenca, ngjarjet sportive apo shfaqje të tjera bamirëse, etj ……..)
Info siguria rrugore (Këshilli i Përgjithshëm i Ardeche, Prefekturat e mbuluar departamente të ndryshme, Polici, Fonts, Zjarri dhe auditorët (që e quajnë, kur ata shohin një aksident, kapak, etj …..)

MTI Club adresa faqen zyrtare është www.radiomti.net

Vend: France

Zhanret:

loading...

France Radio Stations

Popular Stations