Midayi FM

Info koment Stacione raport

Midayi FM kanë këtë radio me qëllim të promovimit të kulturës Comorian dhe përzierje të tjera kulturore të Oqeanit Indian. Midayi FM ju ftojmë të ndani momentet e pasion përmes muzikës.

Midayi FM adresa faqen zyrtare është midayi.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations