top logo

Maxi 80 is a online radio station popular through France. Maxi 80 ka qenë e transmetimit në ajër dhe në internet nga Franca. Edhe pse ky kanal radio është licencuar si një stacion muzikë, shumë afatit të saj përbëhet nga programimit laike muzikë, including 80’s Music.

Maxi 80 Adresa e internetit është www.maxi80.com

Maxi 80
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ France : Maxi 80 ]