Mangembo FM

Info koment Stacione raport

Transmeton Mangembo FM nga qyteti i Melun, Seine et Marne (77), në frekuencën 99.7 FM brenda 25 km, duke mbuluar një pishinë prej rreth 360,000 njerëzit vetëm në departamentin e Seine dhe-MarneEt kudo në mangembo-fm.com

Vend: France

loading...

France Radio Stations

Popular Stations